Diverse mogelijkheden

Suppen oftewel stand up paddleboard is populair. Je ziet ze steeds vaken in de mooie wateren van Den Haag.

Wil je ook S.U.P.P.E.N. in den haag en heb je zelf geen S.U.P., dan kan dat alsnog. Wij verhuren S.U.P.S. voor maar € 15,00 per uur.

Wij hebben 6 S.U.P.S voor de verhuur.

Voor groepen van 8 tot 14 personen bieden wij een kleinere kaart aan.

Voor groepen vanaf 15 personen serveren wij het menu van de chef. Dit is mogelijk tot 8 gangen (op verzoek kunnen wij meer gangen serveren. Dit dient u minimaal 7 dagen van te voren aan te geven.)

Het is ook mogelijk om een menu buiten onze kaart om samen te stellen. Zo bieden wij onze gasten ‘maatwerk’.

De serre biedt de juiste ambiance voor een intiem diner met familie, vrienden of collega’s. Het keukenteam van het restaurant staat garant voor de kwaliteit van de gerechten. Datzelfde geldt voor de exclusieve wijnen. Wilt u meer informatie over de invulling van een ‘private dining’ avond, bel of mail ons dan. Aan de hand van uw wensen en budget leggen wij u graag de mogelijkheden voor.

Heeft u speciale wensen of verzoeken, dan kunnen wij deze realiseren. Heeft u een voorkeur voor een gerecht of een bepaalde thema, laat het ons dan weten. Vraag om een vrijblijvende offerte. Stuur ons een mail met uw vragen of maak een afspraak om uw wensen te bespeken.

Wilt u een vergadering of presentatie houden? Wij beschikken over een serre die zich uitstekend leent daarvoor. Onze serre is geschikt voor maximaal 22 personen. Een beamer, projectiescherm en flip-over zijn aanwezig. Tijdens uw bijeenkomst kan uiteraard lunch of diner worden geserveerd. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan van basis zaalverhuur tot een compleet verzorgde dag inclusief lunch en diner. De bedragen zijn inclusief gebruik van de aanwezige faciliteiten zoals de beamer, het projectiescherm en de flip-over. Voor zakelijke reserveringen kunt u bellen met 070-250 58 60 of mailen naar info@kaai-13.nl

Een compleet avondje uit met je vrienden, familie of partner? Maak dan gebruik van het Pathé Filmdiner. Kaai 13 biedt u een 3 gangen keuze menu inclusief een film voucher bij Pathé aan het Spui aan voor € 52,50 per persoon.


Hoe werkt het?

– U reserveert bij ons het Pathé Filmdiner: +31 702505860

– Reserveer de film naar keuze via 0900-1458 (€ 0,80 p/m) of in de bioscoop.

– Na de betaling van je Pathé Filmdiner ontvang je van ons een Pathé Spuimarkt Filmdiner voucher. Deze kun je bij Pathé Spuimarkt inwisselen voor een regulier filmkaartje.


Voorwaarden

Het Pathé Filmdiner is niet geldig op erkende feestdagen.

De Pathé Spuimarkt Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Spuimarkt.

Genoemde prijzen zijn exclusief drankjes of andere extra’s.

De Pathé Spuimarkt Filmdiner Voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen.

Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, IMAX en 4DX geldt een toeslag.