Dinerkaart

(17:00 – 22:00)

Voorgerechten

  • Ceviche makreel
    12,50
    hollandse garnalen, paling, appel, quinoa, paprika, sugar snaps, roze peper, olijfolie
  • Steak tartaar
    12,50
    Waards Rund, avocado, eidooier, sjalot, kappertjes, parmezaan schuim
  • Burrata (vegetarisch)
    9,75
    biet, peulvruchten, groene asperge, tomaat, citrusdressing

Soepen

  • Tomatensoep
    5,50
  • Soep van de dag
    6,25
    v.a.

Salades

  • Tonijn sashimi
    15,50
    citrusdressing, paprika, taugé, groene asperge, babymais
  • Krokante kippendij
    12,50
    sweet chilidressing, cashewnoten, haricots verts, cherry tomaten, bataat
  • Quinoa salade (veganistisch)
    11,50
    avocado, granaatappel, citrusdressing, spinazie, paprika, rettich, biet, bataat

Hoofdgerechten

  • Gegrilde ribeye (graan gevoerd)
    23,75
    Haricovert, pancetta, shiitake, rösti, gerookte knoflookjus
  • Trio van Kalf – sukade, zwezerik, huisgemaakte bitterbal
    22,75
    pompoen,tuinbonen, la ratte, jus van truffel
  • Dorade
    18,50
    fregola, Parmezaan, spinazie, Antiboise
  • Rog
    22,50
    baby venkel, saffraan aardappel, paling, beurre blanc
  • KaaiBurger
    16,25
    Waards Rund, Kaaise bbq saus, spek, kaas, champignon, ui, Romeinse sla, friet
  • Saté van kippedij
    13,50
    satésaus, seroendeng, zoet en zure komkommer, cassave, friet
  • Ravioli (vegetarisch)
    15,50
    champignon, truffel, parmezaan, tomaat, rucola, truffelsaus
  • Baba Ganoush (veganistisch)
    15,50
    courgette, paprika, rode ui, bataat, koriander, couscous

Menu van de chef

  • 3 gangen
    35,00
  • Per extra gang
    6,50
  • Bijpassend wijnarrangement
    18,00
  • Per extra gang
    6,00

Desserts

  • Dame blanche à la Kaai
    8,00
    chocolade, vanille parfait, amandel, perzik
  • Crème brûlée
    8,50
    tonkabonen, rood fruit meringue
  • Wortelcake (winter), lactose vrij
    7,50
    wortel, bloedsinaasappelijs, pijnboompitten
  • Kaasplateau
    12,50
    diverse kazen, gember-notenbrood, huisgemaakte appelstroop